#folkpåUiB

Sandra Amalie Lid Krumsvik

Leder for Studentparlamentet, UiB

"Jeg håper inderlig at 2021 blir et mer forutsigbart år for studentene, og at vi får se mer til hverandre utenfor hybelens fire vegger. At regjeringen kommer med en anbefaling om å avvente reisen til studiestedet, én dag før studiestart, synes jeg ingenting om. Hadde man ikke alt ankommet Bergen, så stod kofferten ferdig pakket og klar. Den manglende forutsigbarheten tærer på både lommeboken og motivasjonen, så jeg håper vi får til bedre kommunikasjon i det nye året.

Tross en noe krevende start, ser jeg lyst på 2021. Vaksineringen er i gang, og campus er åpent selv om vi starter med en periode digital undervisning. Annerledesåret 2020 viste oss hvor viktig den fysiske tilstedeværelsen er for oss og for læringsutbyttet. Samtidig fikk vi øynene opp for nye digitale løsninger som kan tilrettelegge for en mer fleksibel studiehverdag. Dette er god lærdom jeg håper vi tar med oss videre – sammen med engasjementet, pågangsmotet og de viktige samarbeidene som virkelig stod sterkt i året vi har legger bak oss. "

FAKTA

I denne serien løfter vi frem en UiB-ansatt eller student som deler sine små og store historier. Følg gjerne vår Instagram-konto unibergen for flere UiB-historier.