NYHET

Paneldebatt med forskere på infodagen om Horisont Europa i januar. Nå er det klart for inspirasjonsworkshop 13. mai på Scandic Ørnen.
Paneldebatt med forskere på infodagen om Horisont Europa i januar. Nå er det klart for inspirasjonsworkshop 13. mai på Scandic Ørnen.

Mobiliseringen til Horisont Europa fortsetter 13. mai

Fredag 13. mai er alle UiB-forskere invitert til en inspirasjons-workshop om mulighetene som ligger i Horisont Europa og Erasmus+.

Publisert Sist oppdatert

Horizon Europe Inspiration Workshop

13. Mai kl 09.30-15.00

Scandic Hotell Ørnen

Program og påmelding

Gikk du glipp av infodagen om Horisont Europa 14. januar?

Se sendingen i opptak.

Horizon Europe Inspiration Workshop er en oppfølging av infodagen på UiB i januar i år, der de overordnede føringene for Horisont Europa ble presentert, og der forskere delte sine erfaringer fra tidligere deltakelse i EU-prosjekter.

– Denne gang blir det enda mer konkrete råd for å hjelpe forskere til å finne de mulighetene som passer deres fagfelt, deres fagmiljø eller deres stadium i karrieren, sier viserektor for forskning og internasjonale relasjoner, Benedicte Carlsen. Hun oppfordrer vitenskapelig ansatte til å gripe muligheten og benytte seg av tilbudene som blir gitt.

Bli med på workshop om Horizon Europe.
Bli med på workshop om Horizon Europe.

Erfaringsdeling, stands og paneldebatt

Programmet skal gi en kort gjennomgang av de forskjellige typene finansiering som er tilgjengelige for forskning, innovasjon, karriere- og nettverksbygging i Horisont Europa og Erasmus+, og hvordan du kan finne frem til dem.

I tillegg vil forskere og rådgivere fra UiB dele sine erfaringer og tips om nettverksbygging, teambygging og søknadsskriving.

Viserektor Benedicte Carlsen på infodagen om Horisont Europa i januar.
Viserektor Benedicte Carlsen på infodagen om Horisont Europa i januar.

Eksperter fra det administrative støtteapparatet lokalt og sentralt står på stands og gir råd om de ulike prosjekttypene, hvordan man finner relevante programmer og utlysninger og om profilering, økonomi, rekruttering og mye mer.

Inspirasjonsworkshopen holdes på Scandic Ørnen 13. mai kl 09.30-15.00 Program og påmelding her. Påmeldingsfristen er 10. mai.

FIA-direktør Benedicte Løseth.
FIA-direktør Benedicte Løseth.

Trinn to av tre i mobiliseringen til Horisont Europa

– Infodagen i januar ble en stor suksess med over 250 deltakere og gode tilbakemeldinger fra forskerne som deltok, forteller forsknings- og innovasjonsdirektør Benedicte Løseth.

Med workshopen 13. mai håper vi å inspirere forskerne til å starte med planleggingen, nettverksbygging og konkrete søknader. Et tredje arrangement om Horisont Europa i september 2022 er under planlegging, sier Løseth.

Powered by Labrador CMS