#folkpåUiB

Guro Røstad

Bachelorstudent i digital kultur

"Jeg og Teams er uvenner. Da jeg skulle introdusere meg for sjefen på praksisplassen, klarte jeg ikke å koble meg på samtalen. I første møte med et hot reklamebyrå kunne jeg ikke høre hva noen sa. Når andre holder presentasjoner, deler jeg min egen skjerm, og når jeg først tar ordet har jeg på mute. Som student i digital kultur og oppvokst med de store teknologiske fremskrittene, er det selvfølgelig litt flaut å ikke alltid mestre digitale verktøy. Teknologien blir stadig mer vevd inn i livene våre, som pandemien har bevist. Samtidig er behovet for kompetanse treffende. Å kunne bruke de digitale plattformene er én ting. Jeg skal sikte høyere enn å unngå mute-knappen når jeg snakker, og forstå hvordan teknologien fundamentalt endrer oss som samfunn og individ."

Under Christiekonferansen 27. april kan du lære mer om hvordan teknologien endrer måten mennesker og bedrifter samhandler og markedet fungerer. Gratis påmelding her.

FAKTA

I denne serien løfter vi frem en UiB-ansatt eller student som deler sine små og store historier. Følg gjerne vår Instagram-konto unibergen for flere UiB-historier.

Powered by Labrador CMS