MEDALJE

Sidsel Kjølleberg hadde første arbeidsdag på UiB i 1969.
Sidsel Kjølleberg hadde første arbeidsdag på UiB i 1969.

Hun har jobbet på UiB i 51 år

Sidsel Kjølleberg er tildelt Medaljen for lang og tro tjeneste, og fikk gode ord etter en lang og innholdsrik karriere ved UiB.

Publisert Sist oppdatert

MEDALJEN FOR LANG OG TRO TJENESTE

  • Anerkjennelse til arbeidstakere med minst 25 år hos samme arbeidsgiver.
  • Medaljen er et symbol på at bedriften har lykkes med å skape en arbeidsplass som har vært utfordrende og interessant over lang tid.
  • Medaljen tildeles av Det Kongelige Selskap for Norges Vel.

1. september 1969: Sidsel Kjølleberg har sin første arbeidsdag ved Universitetet i Bergen. Rektor heter Håkon Mosby, UiB har akkurat rundet 1000 ansatte og 4100 studenter.

Ved Odontologen ble hun ansatt som sekretær og labtekniker.

Senere har hun bidratt til oppstarten av Senter for miljø- og ressursstudier. Hun ble der til senteret ble en del av Institutt for biologi. Underveis bygde hun et stort og bredt internasjonalt nettverk.

I talen til fakultetsdirektør Elisabeth Müller Lysebo trakk hun fram hvor viktig bidragsyter Sidsel var til engasjement og handlingskraft. Hun var god til å se forskernes og studentenes behov. Og alltid med en god replikk på lur.

Sidsel Kjølleberg hadde sin siste arbeidsdag 15. januar 2021. På grunn av koronorestriksjoner ble avskjedsmarkeringen først gjennomført 26. november

Powered by Labrador CMS