KORTNYTT

Nytt dekanat ved Det psykologiske fakultet

Professor Norman Anderssen ved Institutt for samfunnspsykologi er valgt til ny dekan ved Det psykologiske fakultet. Det ble klart under fakultetsstyremøtet onsdag 12. mai. Med seg på laget har han prodekan for forskning Karsten Specht, professor ved Institutt for biologisk og medisinsk psykologi, og visedekan Yael Harlap, førsteamanuensis ved Institutt for pedagogikk.

– Det føles veldig bra! Vi ble oppfordret til å stille til valg i fjor høst. Tanken på å stille har modnet hos oss, og nå i vår kjente vi at dette var noe vi virkelig hadde lyst til. Vi vet hva vi går til, og vi gleder oss til å starte opp etter sommerferien, sier den kommende dekanen.

Anderssen har to perioder som instituttleder ved Institutt for samfunnspsykologi og en periode som visedekan ved fakultetet bak seg.

– Fakultetet er i god flyt med sterke forskningsgrupper, stabile og interessante studieprogram med gode søkertall og dedikerte studenter, og vi har administrative og vitenskapelig ansatte med både rutine, visjoner og energi, sier Anderssen.

Rolig prosess

Det var kun Anderssens dekanat som stilte som kandidater ved årets dekanvalg.

– Det at det ikke kom motkandidater, kan kanskje bety at mange har synes at vi har kommet med et ok alternativ til dekanat for fakultetet. Det har vært en rolig prosess, og vi oppfatter at vi har støtte fra kolleger fra ulike deler av fakultetet, avslutter den nyslåtte dekanen.

Les mer her: Nytt dekanat ved Det psykologiske fakultet

Powered by Labrador CMS