KORTNYTT

Utlysning av midler fra Skipsreder Jacob. R. Olsen og hustru Johanne Georgine Olsens legat 2022

Publisert

Utlysningen av midler fra denne stiftelsen var ikke med i den ordinære utlysningsrunden i 2021 og lyses nå ut i 2022 med nye retningslinjer. Søknadsfristen er 18.mars og tildelinger vil annonseres 6. april, 2022.

Stiftelsen har et bredt formål, men styret vil i år prioritere søknader fra vitenskapelig ansatte og stipendiater ved UiB som søker om midler til forskningsbasert og forskningsinvolverende utdanning.

Legatmidlene skal bidra til å styrke koblingen mellom utdanning og forskning ved Universitetet i Bergen. Søknader med mål om å bidra til å innlemme mer forskning i utdanningsprogrammene og eksponere studentene for den forskningen som foregår i deres fagområder, vil bli prioritert. Det er ønskelig med søkelys på å involvere studenter, spesielt bachelorstudenter, i den aktive forskningen som foregår i deres fagmiljø. Det forutsettes formidling fra prosjektene.

For tildelinger til studenter vil styret i år prioritere student-initierte prosjekter som bidrar til økt studiekvalitet og fremmer læring.

Les mer om å søke midler fra Olsens legat her

Powered by Labrador CMS