Professor og instituttleder Pinar Heggernes med to fornøyde masterstudenter: Ida Rydland (til venstre) og Ida Bredal Skjørten. Foto: UiB
Professor og instituttleder Pinar Heggernes med to fornøyde masterstudenter: Ida Rydland (til venstre) og Ida Bredal Skjørten. Foto: UiB

UiB-master kåret til Norges beste IT-utdanning

Universitetet i Bergen har den beste IT-utdanningen i Bergen, mener Tekna magasinet.

Publisert

Masterprogrammet er utpekt som vinner innen faggruppen informasjons- og datateknologi. Tekna magasinet har pekt ut vinneren basert på studentenes egne vurderinger i Studiebarometeret til Nasjonalt organ for kvalitet i utdannignen (Nokut).

– Vi scorer høyest på læringsmiljø og vi er veldig fornøyd med at masterstudentene våre setter pris på læringsmiljøet. En annen gledelig tilbakemelding å lese på Studiebarometeret er at masterstudentene våre opplever at vi legger godt til rette for at de kan knytte kontakter i arbeidslivet, sier instituttleder Pinar Heggernes til Tekna magasinet.

— Tilbakemeldingene viser også at våre studenter opplever at våre undervisere er engasjerte og formidler stoffet på en forståelig måte, samt at studentene får god anledning til faglig veiledning og diskusjoner med de faglige ansatte, sier hun.

Studiet skårer lavest på hvordan de legger opp til at studenter skal delta aktivt i undervisningen.

— Her må vi bli bedre! slår Heggernes fast.