Debattregler

— Alle innlegg skal signeres med fullt navn.

— Trakassering av meddebattanter og personsjikane er ikke tillatt. Her diskuteres sak, ikke person! Trakassering fører til umiddelbar utvisning.

— Debattantene er personlig ansvarlig for innholdet i debattinnleggene som publiseres og privatmeldinger som sendes til andre brukere.

— Du kan ikke skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller på annen måte er i strid med norsk lov.

— Norske opphavsrettsregler skal følges.

— Meningssidene er ikke-kommersielle. Reklame, forsøk på å selge produkter og lignende tillates ikke.

— På Høyden forbeholder seg retten til på et hvilket som helst tidspunkt å redigere eller trekke tilbake innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å poste nye innlegg i diskusjonsforumene. Vi forbeholder oss også retten til å fjerne innlegg som ikke holder seg til temaet i den debattgruppen det er postet i.

— På Høyden tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende.