Notiser om nye bøker og publikasjoner, samt notiser om personer som har fått priser, utmerkelser, jubileer eller er nyansatt ved UiB kan legges inn her. Vi krever en gyldig e-post-adresse på innsender for å sjekke autensitet, og vi modererer innlegg. 

Minneord

Trond Klinge Johnsen

Minneord om Trond Klinge Johnsen (1964-2018).

Det var med sorg vi mottok melding om at Trond Klinge Johnsen, driftsoperatør i område 1, døde natt til torsdag 4.januar etter kort tids sykeleie. Trond etterlater seg kone og to døtre.

Trond har vært ansatt ved ulike avdelinger ved UiB siden 1984, sist ved Driftsområde 1 Eiendomsavdelingen. Han var en erfaren medarbeider med stor kunnskap om våre bygg og driften av disse.

Ved Universitetet har han arbeidet ved materiellseksjonen ved Drifts- og Innkjøpskontoret, som forelesningsassistent ved Universitetets Medieseksjon med ansvar for foto og AV-utstyr, han var innom Dupliseringstjenesten i HF-bygget, og har altså nå sist i 17 år vært Driftsoperatør på Driftsområde 1.

Trond hadde mange interesser, blant annet var han en dyktig fotograf.
Som fotograf var han spesielt flink på å fange situasjoner i bildene sine og han fotograferte mennesker, bygninger og natur.

Trond var på fritiden en aktiv syklist og sommeren 2017 deltok han i sykkelrittet Jotunheimen rundt på tiden 14t 32 min.
Samme år tok han 3. plass i årsklassen 50-59 i sykkelrittet Bergen-Voss på tiden 4t 23 min.
Stoltzen opp løp han på 11.59 og det må nevnes at han på 1 time klarte å løpe 3 runder opp Stoltzen/ned Skredderdalen.

Trond var en humørfylt og god kollega, med god kontakt med brukerne som han møtte hver dag her hos oss. Han hadde breddekunnskap og evne til å tilegne seg kunnskap langt utover hans virke som Driftsoperatør. Med kunnskap om ulike byggteknisk fagområder var han en ressurs for driftsområde, kollegaer og brukerne. Hans evne til å finne praktiske løsninger vil bli savnet.
Våre tanker går til hans nærmeste familie og kollegaer i driftsområde.

Trond vil bli savnet av alle som kjente ham i Eiendomsavdelingen, og alle andre han møtte ved UIB.
Det er svært trist at Trond ikke er blant oss mer. Minnet om ham vil leve lenge.
Vi deler sorgen med hans kjære ektefelle Evy Bettina og deres barn og lyser fred over hans minne.

Kollegaer ved Eiendomsavdelingen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdateringer rett til din e-post!

Abonner på På Høyden nyhetsbrev feed