Notiser om nye bøker og publikasjoner, samt notiser om personer som har fått priser, utmerkelser, jubileer eller er nyansatt ved UiB kan legges inn her. Vi krever en gyldig e-post-adresse på innsender for å sjekke autensitet, og vi modererer innlegg. 

Pris

Jill Walker Rettberg

Jill Walker Rettberg is awarded the John Lovas Memorial Award for her Snapchat Research Stories.

The John Lovas Award is sponsored by Kairos in recognition and remembrance of John Lovas’s contributions to the legitimization of academic knowledge­sharing using the emerging tools of Web publishing, from blogging, to newsletters, to social media. Each year the award underscores the valuable contributions that such knowledge-creation and community-building have made to the discipline by recognizing a person or project whose active, sustained engagement with topics in rhetoric, composition, or computers and writing using emerging communication tools best exemplifies John’s model of a public intellectual.

The award is given by Kairos: A Journal of Rhetoric, Technology, and Pedagogy, the leading digitally-native journal for “scholarship that examines digital and multimodal composing practices, promoting work that enacts its scholarly argument through rhetorical and innovative uses of new media.”

The award has been given to a long and impressive list of academic bloggers. This is the first year it has been opened up to other forms of social media knowledge sharing, and Jill Walker Rettberg is the first award-winner to win for something other than blogging.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdateringer rett til din e-post!

Abonner på På Høyden nyhetsbrev feed