- Jeg vil gjerne bidra til at vi får ro

Publisert:22. juni 2017Oppdatert:22. juni 2017, 09:25
Bente Wold ønsker engasjementet velkommen, og ber om hjelp til å bygge fakultetet, som har vært preget av konflikt den siste tiden. Foto: Ingvild Festervoll Melien

På Høyden har hatt flere saker om ansettelser av instituttledere ved Det psykologiske fakultet og debatter og spørsmål som har oppstått i kjølvannet av disse.

 Som påtroppende dekan har jeg ikke full oversikt over alle sakene, men jeg vil gjerne bidra til at vi får ro rundt de vedtakene som nå er gjort. Jeg har tillit til at de som er ansatt er godt kompetente, og ser fram til ta fatt på jobben som dekan sammen med disse. Jeg og mitt dekanteam har tro på at vi sammen skal finne gode løsninger for utviklingen av fakultetet vårt. Det har i lengre tid vært flere store og legitime diskusjoner om de veivalg vi må ta som fakultet. Det at vi kan ha dette engasjementet, og at vi alle kan bidra med innsikt, er en absolutt styrke i arbeidet med å utvikle fakultetet vårt. Jeg vil derfor oppfordre alle kolleger til å bli med på å bygge fakultet framover. Gode innspill og debatter ønskes velkommen. Samtidig er det viktig for meg at meningsvekslingene foregår under gode rammer og med respekt for ulike synspunkter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdateringer rett til din e-post!

Abonner på På Høyden nyhetsbrev feed