Høiseth ny leder

Publisert:7. mars 2013Oppdatert:7. mars 2013, 08:57

Yngve Høiseth ble onsdag kveld valgt som ny leder av studentparlamentet.

Yngve Høiseth fra Blå liste fikk 14 stemmer da studentparlamentet skulle velge ny leder. Peter Hatlebakk fra Sosialdemokratene fikk 11. Det betyr at Høiseth tar over etter avtroppende leder Anita Tøien Johansen 18. mars.

Det er Studvest som melder om valgresultatet.

Vil fremme viktige saker
Høiseth sa til På Høyden tidligere i uken at han vil fortsette arbeidet som er i gang. 24-åringen har sittet i arbeidsutvalget siden i fjor sommer. Han peker på både rektorvalg, valg av representanter til universitetsstyret og stortingsvalg som viktige saker denne våren.

– Jeg gleder meg veldig til intense og lærerike dager framover, og har stor tro på at vi skal få fremmet flere viktige studentsaker på den tiden som gjenstår av perioden, sa en tydelig fornøyd Høiseth til Studvest etter at seieren var i havn.

Skuffet Hatlebakk
Peter Hatlebakk var skuffet etter å ha tapt. Han sier til studentavisen at han håper Høiseth klarer å gjøre studentparlamentet mer synlig.

Mathias Bratz-Queseth fra Liberal liste ble valgt til å ta over Høiseths verv som læringsmiljø- og velferdsansvarlig i arbeidsutvalget.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdateringer rett til din e-post!

Abonner på På Høyden nyhetsbrev feed