Gatekunst på SV-vegg

Publisert:4. juni 2012Oppdatert:4. juni 2012, 14:43

Den argentinske gatekunstneren Jaz gjorde SV-biblioteket mer fargerikt i helgen.

Veggen på SV-biblioteket ble i helgen litt mindre grå da den kjente argentinske gatekunstneren Jaz (Franco Fasoli) fikk spillerom til å pryde veggen mot Herman Foss gate. Initiativtakere er Bergen Street Art, og prosjektet støttes av Bergen kommune. 

Jaz var i Bergen fra torsdag til søndag for å friske opp biblioteksveggen.

Det ferdige kunstverket. Typisk for den argentinske kunsterens verker er dyreskikkelsene og bruken av asfaltmaling, jord, olje og andre materialer i arbeidene. «Jeg bruker det samme materialet som gatene er laget av i bildene mine. Jeg liker koblingen til gaten», sa Jaz i et intervju med Grafittimundo.com. (Foto: Matias Helgheim)

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdateringer rett til din e-post!

Abonner på På Høyden nyhetsbrev feed