Hallo i luken - quiz

Publisert:30. november 2007Oppdatert:2. oktober 2013, 10:03

Hver virkedag frem til jul møter vi UiB-kolleger som er desemberbursdagsbarn. Klarer du å løse gåtene disse presenterer, har også du en sjanse til å få en ekstra gave denne måneden.

Navn: Torstein Solhøy
Stilling: Førsteamanuensis, Institutt for biologi
Alder: 65

Hva ønsker du deg til jul?   
Jeg ønsker meg bøker, helst reisekildringer fra Asia. Ellers kunne jeg tenke meg gode romaner med litt erotikk.                                                                    

Hva har du på nattbordet?
Jeg har ikke nattbord, men har vekkerklokken ved siden av sengen. Siden jeg er fra Arendal, liker jeg Gabriel Scott og har også romanen Alkejegeren liggende ved siden av sengen.

Hva har du i vesken?
Jeg har ikke veske, men bruker ryggsekk for å styrke ryggmusklene. I sekken har jeg en bok for å registrere kilometer på bilen, selbuvotter, en god lue, nitroglyserin og en ubetalt regning. Jeg vil ikke si hvor mye regningen er på.

Hva har du i julekalenderen?
Det er mange år siden jeg har hatt julekalender. Da vi var små lagde mor hjemmelaget julekalender med godteri. Sjokolade var favoritten.

Quiz
Klarer du å løse ordgåten på bildet av Solhøy? Stokk om på bokstavene og finn ordet vi har hentet fra svarene hans! Hver virkedag serverer nye personer en ny gåte, og vil du være med på trekningen om fem flaxlodd, samler du opp svarene og sender dem til oss hver fredag innen kl.16.00. Da er det godt mulig du blir ukevinner. Fredag 21. desember vil de med flest riktige svar i hele kalenderquizen konkurrere om fem flaxlodd til. Vår adresse er:
nettavisen@uib.no.

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdateringer rett til din e-post!

Abonner på På Høyden nyhetsbrev feed