Gerd Kvale valgt til dekan

Publisert:4. mai 2005Oppdatert:4. mai 2005, 10:35

Det er nå blitt valgt nytt dekanat ved Det psykologiske fakultet. Gerd Kvale, tidligere prodekan for forskning ved fakultetet er nå blitt dekan, mens Robert Murison fra Avdeling for fysiologisk psykologi og Halos er valgt til prodekan. Førsteamanuensis Oddrun Samdal fra Institutt for utdanning og helse oppnevnes til prodekan for undervisning.

Det er nå blitt valgt nytt dekanat ved Det psykologiske fakultet. Gerd Kvale, tidligere prodekan for forskning ved fakultetet er nå blitt dekan, mens Robert Murison fra Avdeling for fysiologisk psykologi og Halos er valgt til prodekan. Førsteamanuensis Oddrun Samdal fra Institutt for utdanning og helse oppnevnes til prodekan for undervisning.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdateringer rett til din e-post!

Abonner på På Høyden nyhetsbrev feed