Foreleserpris til Rein Aasland

Publisert:20. oktober 2003Oppdatert:20. oktober 2003, 11:57

Professor Rein Aasland ved Molekylærbiologisk institutt mottok i 14. oktober mat.nat.-fakultetets foreleserpris for studieåret 2002-2003.

Prisen er på 25.000 kroner og ble utdelt i forbindelse med åpningen av årets bransjedag som innledet fakultetets informasjonsuke som pågår denne uken. Prisen ble overrakt av prodecana for undervisning, professor Anne Marit Blokhus.

I juryens uttalelse heter det at: « Aasland utmerker seg i stor grad som foreleser med sitt enorme engasjement og sin evne til å formidle tungt pensum på en lettfattelig måte. Det er tydelig at Aasland liker å forelese. Aasland synes å ha svært god og oppdatert kunnskap innenfor molekylærbiologi og anvendt bioinformatikk. Han benytter kunnskapen til å sette enkeltemner i større perspektiv på en meget inspirerende måte».

Det blir også påpekt at han er dyktig til å følge opp studentene gjennom studentportalen og e-post, og har hatt egne emnesider lenge før studentportalen ble startet. Aasland har også laget andre nyttige internettsider. Blant disse, en oversiktside over tilgjengelige web-baserte søkemotorer, informasjonssider om molekylærbiologi og sider med nyttige linker til andre forskningsmiljø og tidsskrifter.

På Høyden krever at du bekreft e-postadressen din før du kan poste innlegg. Les også våre debattregler

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få oppdateringer rett til din e-post!

Abonner på På Høyden nyhetsbrev feed